Kengitys

Ponien sekä ravi- että ratsuhevosten peruskengitystä Etelä-Savossa Mikkelin lähialueilla. Tällä hetkellä pisimmillään käyn n. 100 km päässä.

Autooni on rakennettu paja, joten esimerkiksi rengaskenkien tekeminen ei ole ongelma. Auton varustetasoon kuuluvat mm. nauhahioma- ja porakone, sekä hitsausvehkeet. Ahjonkin voin tarvittaessa ottaa matkaan. Mukana kulkee myös kattava valikoima kenkiä, pohjallisia, hokkeja....

Lomitus

Lomituspalveluita ja tallituurausta kaikille riippumatta siitä, onko toimeksiantajana yritys, yksityinen henkilö tai kunnan lomatoimi. Palvelu muokataan asiakaskohtaisesti tilan ja tarpeiden mukaan. Normaalit tallihommat (ruokinta, tallin siivous, talliympäristön kunnossapito) ovat arkipäivää ja tarvittaessa/niin sovittaessa liikutus ajaen tai ratsastaen sujuu. Osaan ajaa traktorilla, myös peruuttaa kärryllä tai ilman.. :) Ajokorttiluokka BEC1E. Vaikka vain muutamaksi tunniksi, lisätyövoimaksi tai pidemmän loman tuuraajaksi. Myös sairaslomat ja muut hätätapaukset.

MYELissä olevat yrittäjät hakea lomituspalveluani lomatoimiston kautta (vuosi- ja sairaslomat, sijaisapu). Tällöin lomitus sovitaan ensin kanssani ja laskutan lomatoimistoa.

Muut hevospalvelut

Klippaan hevosia ja poneja.


Lopetus- ja leikkauspalvelu

Kauttani on saatavilla myös lopetuspalvelu. Varteenotettava vaihtoehto mikäli et halua käyttää eläinlääkärin lopetuspalvelua tai jos eläin on tarkoitus käyttää ravinnoksi.

Lopetus voidaan tehdä asiakkaan kotona tai eläin voidaan tarvittaessa myös noutaa. Mikäli lihat halutaan hyötykäyttöön, eläin leikataan asiakkaan toiveiden mukaan ja sopimuksen mukaan voimme jatkojalostaa lihan esimerkiksi koiranruuaksi tai jauhelihaksi.

Myös mm. sikojen ja lampaiden lopettamiset/teurastamiset ja leikkuu onnistuu.